Tröjor med digitaltryck på firman!

Digitaltryck på personalen

Det var ett tag sedan och mycket har hänt sedan dess. Vi har uppdaterat saker och fräschat upp både lokalen och oss själva. ja, det sista kanske låter lite konstigt men jag har beställt tröjor med digitaltryck till oss. Det var en kompis som tipsade om en firma som är duktiga på digitaltryck, elmhultscreentryck.se. Jag ska iväg och hämta dem om en stund och överraska killarna och tjejerna i uthyrningen. Det är två olika färger på tröjorna, en färg för de som putsar och fixar med bilarna och en annan för oss på kontoret. Digitaltryck är det så klart på båda varianterna.

När vi fått det så fint på firman och alla har varit så duktiga, ska jag hämta upp en smörgåstårta till morgonfikat. DET, kommer bli poppis! Faktum är att det knorrar i magen redan nu. Vi har haft ett bra resultat i år och hyrt ut mer än vi förväntat oss. En del investeringar är också gjorda. Vi köpte till exempel in en släpkärra i somras och den har vi haft uthyrd ofta. Den har gott och väl tjänat in pengarna.

Jag tror att jag ska ge mig iväg och hämta tröjorna med digitaltryck och kolla vad de har för andra saker. Vi skulle behöva göra om några dekaler i fönstret också. Tjing, så länge.