Lindebergs Spedition

Lindebergs Specialtransporter

Transporter ska ske på ett enkelt, smidigt och tryggt sätt utan några konstigheter. Lindebergs Specialtransporter levererar alltid objekten i rätt skick, vid överenskommen tid till marknadens bästa pris. Vare sig du behöver transport eller förflyttning i Sverige eller i Europa så har vi en helhetslösning anpassad efter dina önskemål och behov. Lindebergs Specialtransporter värnar om sina kunder och ställer alltid kunden i största fokus.

 

Enkelt och tryggt

Varför krångla till det om transporten kan ske enkelt, smidigt och tryggt på en och samma gång. Att transportera dyra och tunga gods måste gå till på ett säkert sätt. Du som kund ska känna dig trygg och veta att objekten förflyttas och transporteras på säkert sätt utan att behöva tänka efter. LindebergsSpecialtransporter garanterar dig att transporten just sker med största säkerhet och kommer fram vid överenskommen tid och i rätt skick. Att anlita oss ska vara en trygg och smidig affär där du känner att ditt objekt är i trygga och sakkunniga händer.

 

Fasta priser

Att förflytta och transporter ska inte behöva kosta en förmögenhet. Lindebergs Specialtransporter erbjuder alltid dig ett fast pris innan transporten påbörjas. Lindebergs Spedition jobbar med fasta priser för att undvika otäcka överraskningar där priserna på transporten dragit iväg och blivit skyhög. Vi är prisvärda och garanterar dig bästa pris på din specialtransport.

 

Helhetslösningar

Att anlita Lindebergs Specialtransporter är en god idé. När du tar hjälp av oss så slipper du blanda in flera aktörer i din transport. Vi hittar smidiga lösningar för att uppfylla dina önskemål och ser till att objektet kommer fram som det ska, såklart i rätt tid utan några väntetider.

 

Lindebergs Specialtransporter värnar för miljön

Varje dag jobbar vi på Lindebergs Specialtransporter aktivt med att minska på miljöpåverkan. Därför arbetar vi med miljövänliga bilar, planerar våra körningar extra noga och ser till att inga körsträckor blir längre än vad som behövs.