Hyra bil och klänning till bröllop i Umeå.

En god vän från Umeå ska gifta sig om några månader. Jag har absolut ingen klänning att ta på mig men min vän tog mig med till stället där hon köpte sin klänning. Vi fick en del råd om vilken klänning som man skulle ha beroende på kroppstyp. Jag ger lite tips längre ner! 🙂 Eftersom jag inte har bil så tänkte jag faktiskt hyra en bil för detta tillfälle. Jag behöver vara tillbaka på mitt jobb dagen efter bröllopet och det är en bit att köra till Umeå. Jag ska hyra klänningen också eftersom jag troligen aldrig kommer att använda finklänningen efter bröllopet. Här kommer en länk om du vill titta på var man kan ha sitt bröllop i Umeå, Brännlands wärdshus. Så till tipsen jag fick av damen i bröllopsbutiken. Välj en brudklänningsstil som är smickrande, enligt din kropps egenskaper. Följ dessa riktlinjer för att framhäva dina positiva sidor:

Päronformad. A-line kjolar som blossar ut från midjan och axelbandslösa toppar vara perfekt för päronformer.
Rektangulärt formade – fokus på midjan och bredda axlarna. Inbyggda korsetter och stora kjolar är förnuftiga val.
Triangelformade, enkla, snedskurna brudklänningsstilar är väldigt smickrande på triangelformade kroppar.
Timglas, välj en lågt skuren form som utsätter halsen och ett väl utrustat midjan. Mermaid silhuetter fungerar bra på timglasfigurer.
Äppleformad, rätt brudklänning för en äppleform bör blossa ut i ett A-form i kjolen. Dessutom kan ornamentlivstycke visuellt lägga vikt upp topp och en djup V-ringning skapar en vertikal linje som kommer att ta bort uppmärksamhet från den bredaste delen av midjan.
”Petite”, trumpet former är bra och smala A-linje skärningar. Håll midjan ovanför den naturliga midjan för att visuellt sträcka din figur vertikalt.
Lång, håll snittet rent och enkelt, för att accentuera formen på din kropp. Se till att ärmarna och kjolen är tillräckligt långa för att ge komplimanger till kroppens proportioner.
Plus-storlek, empire midja och A-linjeformad bröllopsklänning är smickrande på större storlekar. Välj ett tyg som kan ge struktur till formen.
Smal, leta efter bröllopsklänning som lägger kurvorna där man vill ha dem. Rynkade livstycken är bra för smala figurer.
Bystig, en brudklänning med en böjd hals kommer att rama in ansiktet och nyckelben, och ge din byst en stödjande funktion.
Liten byst, eta efter ryschiga livstycken, som lägger till volym och vikt på överkroppen. Halterneck är också bra för att framhäva en liten byst.
Smala höfter, livliga stora kjolar kan balansera din figur om du är mycket smal från midjan och ner.