Bilskrot och gamla däck!

Det finns många intressanta och kreativa idéer för att återanvända och återvinna gamla bildäck för som hushållsartiklar, trädgårdsdekorationer, leksaker för barn på lekplatser och till och med möbler. Din fantasi och kreativitet kan vägleda dig och hjälpa hitta unika sätt att återanvända och återvinna gamla bildäck och lägga en konstnärlig touch till din utomhus inredning och trädgårdsdesigner. Bilen bör man lämna till en bilskrot för att de ska kunna ta bort alla miljöfarliga saker. Det finns mycket på en bil som kan återvinnas.
Gamla bildäck kan användas som planteringsplats för växande dekorativa växter och blommor. En enda däck göra en vacker upphöjd bädd för en liten trädgård. Vissa människor växer grönsaker och ätbara örter i gamla bildäck, men att äta dessa grönsaker är inte bra för hälsan, som gamla däck förorenar marken med giftiga tungmetaller. Här kan du lämna in din gamla trotjänare när den gjort sitt: bilskrot, skrotfrag.
Stora skulpturer, skapade med begagnade däck bil är ett konstnärligt sätt att återanvända och återvinna gamla däck, samtidigt dekorera gator och allmänna platser. Några staplas ovanpå varandra däck skapar ett praktiskt förvaringsutrymme för stora trädgårdsredskap eller klubbor. Om de staplas ovanpå varandra kan gamla däck kan användas som en kompostbehållare också, men den jorden ska man inte använda till matjord efter det. Är du osäker på om saker är farliga att återvända kan du alltid kolla med en bilskrot.