Begagnade husbilar

Begagnade husbilar Kalmar

Om du är på jakt efter högkvalitativa och prisvärda begagnade husbilar i Kalmar är Mfritid ett klockrent val. Här får du professionell rådgivning från erfaren personal och i butiken jobbar sju stycken servicetekniker som erbjuder service i toppklass precis när du behöver det. Att köpa begagnade husbilar hos Mfritid i Kalmar är ett tryggt och säkert köp med andra ord.

 

Personlig rådgivning för att uppfylla dina önskemål och behov

Idag finns det relativt mycket information om de mesta på internet, vilket många gånger kan vara en fördel och andra gånger mer göra det stökigt för en. Därav blir den personliga vägledningen viktigare för att man ska tillhandahålla precis den produkt man är på jakt efter. Hos Mfritid i Kalmar erbjuds vägledning genom hela köpprocessen vid alla köp av begagnade bilar.

 

Vinterförvara på ett säkert sätt

Vid köp av begagnade husbilar hos Mfritid får du tips och råd kring hur du ska underhålla och ta hand om din nya kärra. Genom butiken kan du även få ta del av deras vinterförvaring där din husbil står under tak i en torr miljö under den perioden du inte vill använda den.

 

Ett brett sortiment av högkvalitativa fordon

Mfritid jobbar med två av marknadens starkaste märken, Kabe och Adria. De är ledande leverantörer som håller högsta tänkbara kvalité. Att köpa begagnade husbilar från starka varumärken gör att du kan vara extra trygg i ditt köp då reservdelar, kvalité och pris är saker som ligger högt i deras prioritet.

 

Verkstad och service för begagnade husbilar i Kalmar

Hos Mfritid i Kalmar finns det 7 stycken servicetekniker som året om ser till att ta hand om de begagnade husbilar som kommer in. Här servar de alla fordon för att bibehålla och fräscha upp dess tillstånd, målet är att få alla i topptrim och vara redo för en ny härlig sommarsäsong. Vanligtvis brukar åtgärderna handla om fuktskador, gasolprovtryckning, tvätt och rekonditionering.